Κλασική λογοτεχνία Λειβαδίτης Neil Gaiman Ηλεκτρονικοί Αναγνώστες Jo Nesbo
  • Το επομενο μας event







    Μετά την επιτυχία που είχε το πρώτο μας event, πιστεύουμε ότι το επόμενο θα σας αφήσει ακόμα πιο ικανοποιημένους.
    Τι το διαφορετικό θα έχει;

    Καταρχάς, το πρώτο μας meeting ήταν κυρίως μια συνάντηση για να γνωριστούμε. Αυτή τη φορά, αναμένουμε περισσότερους φίλους του βιβλίου και έχουμε ετοιμάσει ένα ενδιαφέρον θέμα: βιβλία που έγιναν ταινίες! Βιβλία και ταινίες όλων των ειδών… Ταινίες που κυκλοφορούν φέτος, ταινίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα ή ακόμα ασπρόμαυρες ταινίες από τα κλασικά αριστουργήματα…

    Θα γίνει φυσικά η αναμενόμενη ανταλλαγή βιβλίων, αυτή τη φορά με βιβλία που… έγιναν ταινίες! Φέρτε λοιπόν τυχόν βιβλία που έχετε στη βιβλιοθήκη σας και που έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη (ή ακόμα και στην τηλεόραση – ας μην ξεχνάμε βιβλία που έγιναν πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές).

    Highlight της βραδιάς; Το κουίζ που έχουμε ετοιμάσει με θεματολογία φυσικά τα βιβλία που έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο.

    Το event θα λάβει μέρος σε ένα αγαπημένο μέρος, το Rock n Roll Music Diner στην Παλιά Πόλη (Πλατεία Αρίωνος). Σας περιμένουμε λοιπόν, για ανταλλαγή βιβλίων, το ξεχωριστό κουίζ μας, ποτό και φυσικά βιβλιοφιλική συζήτηση (και όχι μόνο) το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Rock n Roll. Κι αν η ώρα σας φαίνεται λιγουλάκι νωρίς, μην διστάσετε: εννοείται ότι οι θαρραλέοι θα συνεχίσουμε μέχρι αργά. Σκοπός μας είναι άλλωστε να γνωριστούμε, να μιλήσουμε γι΄αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ και να περάσουμε τέλεια! Ελάτε λοιπόν, θα σας περιμένουμε οπωσδήποτε!

    0 comments → Το επομενο μας event

    Post a Comment